Handig om te weten

ANVR en SGR verzekerd

ANVR
Ariba.nl is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van het reizen en de manier waarop je boekt.
Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke beslissingen wordt geconfronteerd.

SGR
Ariba.nl is aangesloten bij de SGR. De SGR staat garant voor je vooruitbetaalde reisgelden. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent als de touroperator (of ariba.nl) failliet gaat.

 

Goedkoopste prijs

Op de website van Ariba.nl worden de prijzen van alle touroperators die Jamaica aanbieden voor je vergeleken.
Je krijgt daardoor altijd de de beste deal te zien. Zo hoef je niet het hele internet en allerlei websites af te struinen.
 

Alles is mogelijk

Ondanks dat wij zo volledig mogelijk willen zijn, kan het zijn dat je een reis hebt gezien die niet op onze site staat.
Vul in dit geval het aanvraagformulier (offerte aanvragen in het hoofdmenu) in, de kans is groot dat wij alsnog de beste deal voor je kunnen regelen.
Je kan ons ook altijd bellen of mailen!

 

Extra service bijboeken

Om de reis helemaal af te maken bied ik veel extra services aan.
Zo kan ik bijvoorbeeld een auto bijboeken om de vakantie helemaal af te maken.
Aangezien we liever niet voor onverwachte zaken komen te staan, kun je bij mij ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten.
Gewoon voor de zekerheid.
 

Onze services

Om de reis helemaal af te maken bied ik veel extra services aan. Zo kan je naast je vakantie ook allemaal extra’s bijboeken.
Bijvoorbeeld autohuur, dan kun je overal heen rijden wanneer je maar wilt! Een ander voorbeeld is een reis- en annuleringsverzekering.
Het is heel belangrijk dat je goed verzekerd bent voordat je op vakantie gaat.
Ik kan tot een week na boeking nog een annuleringsverzekering afsluiten, en de reisverzekering kan tot op de dag van vertrek worden bijgeboekt.