Het is inderdaad mogelijk om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan tijdens het boeken op de website of na het boeken van de reis. Een annuleringsverzekering kan tot uiterlijk een week na boeking worden afgesloten. Mocht je de verzekering later afsluiten, dan is er automatisch een andere dekking van toepassing. De reisverzekering kan voor aanvang van de reis worden bijgeboekt. Natuurlijk kan je altijd contact met mij opnemen zodat ik de juiste informatie kan opvragen!

Het is altijd vervelend als de reis niet door kan gaan. Om de annulering goed af te kunnen handelen heb ik een akkoord per mail nodig op de huidige annuleringskosten. De ANVR-voorwaarden zijn bij een annulering van toepassing op pakketreizen.

 

Ik ontvang de reispapieren ongeveer een week voor vertrek. Zodra ik ze binnen heb gekregen en heb gecontroleerd zal ik ze per mail naar je toesturen. Dan kan de echte vakantiepret beginnen!

 

Ik kan inderdaad hotels zonder vluchten boeken indien beschikbaar. Door ons grote aanbod aan leveranciers kan ik vrijwel ieder hotel aanbieden.

Zodra je een boeking maakt via onze website kun je de reis als direct definitief beschouwen. Bij een touroperator boeking kunnen er in de meeste gevallen nog wijzigingen worden aangebracht op de dag van boeking. Zodra je een samengestelde reis boekt is deze reis direct definitief.

Via Ariba.nl is het mogelijk om een auto bij te boeken. Dit kan uiteraard ook na de boeking. Een auto hoeft niet voor de gehele reisduur gehuurd te worden. Voor de juiste prijzen en informatie kun je altijd contact met mij opnemen.

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met mij en de wijziging door te geven. Nadat ik de wijziging telefonisch of per mail heb ontvangen ga ik de juiste kosten navragen. De actuele wijzigingskosten zal ik per mail toesturen. Voordat ik de wijziging doorvoer dien ik eerst een akkoord per mail te ontvangen.

Dit houdt in dat er in eerste instantie geen kamers of plaatsen in het vliegtuig meer vrij zijn via de touroperator die de reis aanbiedt. Zodra ik de reis toch kan door boeken gaat de touroperator voor je na of er nog kamers of plaatsen in het vliegtuig te krijgen zijn. Er wordt direct contact opgenomen met het hotel voor je om na te gaan of het mogelijk is om in het hotel te verblijven. Mocht dit niet het geval zijn kan de reis kosteloos geannuleerd worden. Is de geboekte reis wel beschikbaar, dan is de reis uiteraard direct definitief.

Een reis kan uiteraard via de website worden ingeboekt. Mocht je nog vragen hebben, of niet beschikken over iDeal, dan kan ik de reis telefonisch of per mail boeken. In dat geval maak ik na de boeking een factuur op die ik per mail zal versturen. Naar aanleiding van de factuur kan je de betaling per bankoverschrijving naar mij overmaken. De betaalgegevens komen op de factuur te staan.

Een pakketreis kan ik buiten 6 weken voor vertrek tot de volgende dag 15:00 uur vrijblijvend in optie houden. In overleg met de uitvoerende touroperator kan er gekeken worden naar een verlenging van de optie. In dat geval pas ik de optietermijn op je factuur aan.