Ariba is een online reisbureau bedacht door een groepje vriendinnen die dol is op vakantie. Om je zo professioneel mogelijk te helpen werk ik samen met het reisbureau Reas. Dit is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van reizen met veel ervaring en ANVR en SGR verzekering. Op de website van Ariba worden de prijzen van alle touroperators voor je vergeleken. Je krijgt daardoor altijd de de beste en goedkoopste deal te zien.

Een klacht dien ik per mail te ontvangen. Zodra ik de klacht heb ontvangen stuur ik deze door naar de uitvoerende touroperator. Het is heel belangrijk dat je, indien je een klacht ter plaatse hebt, ter plaatse een klachtrapport laat opmaken door de reisleiding. Zonder dit rapport worden klachten vaak niet in behandeling genomen.

Ariba.nl is aangesloten bij zowel de ANVR en de SGR.

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van het reizen en de manier waarop u boekt. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke beslissingen wordt geconfronteerd.

De SGR staat garant voor je vooruitbetaalde reisgelden. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent als de touroperator (of Ariba) failliet gaat.

Ariba.nl is zeker betrouwbaar omdat er een lidmaatschap is met de SGR en de ANVR.